Imie: Mikołaj
-Nick w CS'e: LightBlue
-NS/S: NS
-Jeśli STEAM to nick:- Nie posiadam..
-Ile grasz na serwerze HS? : Miesiąc
-Średnio godzin?: Prawie cały dzień.
-Zajęcia: Koszykówka, Siatkówka, Piłka Nożna, Komputer...
-Miałem admina? : Tak
-Gdzie?: Cod Mod, Diablo Mod, FFA...
-Znajomość AMX (1/10) : 6/10
-Co mogę zaproponować? : Postaram się dać na serwer tego czego mu brakuje, ogarnąć ludzi którzy grają na niedozwolonych wspomagaczach w grze Counter Strike, postaram się także wnieść na serwer miłą atmosfere bez przekleństw i wyzwisk obrażających danego gracza...
-Dlaczego ja? : Dlatego że zauważyłem na serwerze to że admina nie ma prawie w ogóle widuje tylko H@ Wanarda lecz bardzo rzadko.. Dzisiaj pod czas gry spotkałem 2 graczy którzy grali na niedozwolonych wspomagaczach do Counter Strike Między innymi (Aim czy WH) Nie będę podawał tutaj ich nicków ponieważ
takie są prawa nicku.
-Czy będę dawał/a Składkę na admina? (TAK/NIE): Tyle pieniędzy ile uzbieram i będę mógł dać to dam napewno, lecz odpowiadając na pytanie to myślę że tak..
-Reklamy:
Wiesz juz sam nie wiem co mam myslec...
Rekrutacja jest OFF , ja nie moge wejsc na csa bo mnie nie ma w domu niestety , tak to bym wszystko ogarna.
Wchodze na game trackera zeby luknac kto jest na servie i tez widze tylko wanarda.
Nie chce mi sie wierzyc ze grasz 1 miesiac..
No i reklamy!
Porobisz reklamy to bede na TAK.
I sie czepie jeszcze 2 rzeczy...
Nie ile uzbieram tyle dam , tylko 11zl/msc.
Jest pytanie gdzie? -Ty napisales FFA i inne tam gdzie trzeba napisac np .cs-headshoo2.
Jak pisalem wyzej ,zrobisz reklamy bede na TAK.
Admin [CoD]
rekrutacja off spróbuj w innym terminie
Rysiek ale nasi admini ( dzem, siwy) nie wbijaja i sobie graja cheaterzy.
Moza jemu dac na probe czy byt ogarnia , ale ktos by musial byc i go przypilnowac ;/
Admin [CoD]
czekamy na decyzję wanarda